utorak, 25. prosinca 2012.


Sultanija Hurem postala vamp zavodnica: Pozirala kao Taylor

Meryem Uzerli pozirala je u halterima, bež baloneru i s čašom viskija u ruci. Po uzoru na Taylor, kojoj je viski bio zaštitni znak, stavila je crnu periku sa šiškama.

Hurem je za tursko izdanje Voguea ogoljela noge, koje u seriji skriva pod raskošnim haljinama. “Fura” se na Elizabeth Taylor.Meryem Uzerli (29) pozirala je u halterima, bež baloneru i s čašom viskija u ruci. Po uzoru na Taylor, kojoj je viski bio zaštitni znak, stavila je crnu periku sa šiškama. Mnogi su komentirali da je Hurem jednako seksepilna i kao crnka. Ona kaže da zasad ne razmišlja o bojenju narančaste kose. Urednici Voguea s Meryem su snimili provokativan editorijal u stilu ‘70-ih.
- Ona je poput kameleona, treba se igrati njezinom mističnom ljepotom - rekli su modni urednici. Sultanija u povijesnoj seriji ima istaknut samo bujni dekolte. Ostali članovi ekipe “Sulejmana Veličanstvenog” vratili su čitatelje u doba charlestona. Editorijal su snimali šest sati u istanbulskom vrtu, a nosili su odjeću od tvida, čipkaste haljine, dugačke bisere i šešire. Glavni glumac Halit Ergenç (42), koji glumi Sulejmana, pozirao je kao prosjedi bradati starac kojem u krilu sjedi lijepa Mahidevran. S njom je u seriji dobio sina Mustafu, a Hurem će je otjerati s dvora.

Mnogi nisu prepoznali zamaskiranu Hurem

Glumica je na fotografijama “skinula” nekoliko poza Elizabeth Taylor. Da bi joj bila što sličnija, vizažisti su joj tušem istaknuli oči. Stavili su joj i plavo-ljubičaste leće.

Nema komentara:

Objavi komentar