srijeda, 26. prosinca 2012.


Hurem iz 'Sulejmana': Volim sretne, ali i moćne muškarce

Meryem Uzerli, zvijezda serije Sulejman Veličanstveni, otkriva da je i u stvarnom životu nalik liku iz serije, kaže da je Meryem Uzerli (29) kaže da je privatno vrlo slična crvenokosoj zavodnici koja osvaja sultanovo srce u seriji "Sulejman Veličanstveni".

- Hurem je jedna vrlo snažna žena, ali može planuti u sekundi. Treba mnogo energije za glumiti taj lik - ističe glumica. Za sebe će reći da je tvrdoglava, hrabra, nostalgična i velika hedonistica.
Od malih nogu Meryem je sanjala o glumačkoj karijeri. Nadala se da će san ostvariti u Njemačkoj, zemlji u kojoj je rođena i odrasla, no životna želja ostvarila joj se u Turskoj, domovini njena oca. Ulogu Hurem dobila je nakon što su tvorci serije mjesecima tražili idealnu glumicu. Između tisuću kandidatkinja iz Turske, Nizozemske, Njemačke i Bugarske izabrali su nju. Meryem ima tursko i njemačko državljanstvo. Glumu je studirala u Hamburgu, a osim njemačkog i turskog govori i engleski jezik.
Prijatelji će za nju reći da je temperamentna, a glumica otkriva da je već kao dijete bila vrlo svojeglava.
- Sve je moralo biti po mom. Izluđivala sam roditelje, dok su starija braća i sestre prema meni uvijek bili zaštitnički raspoloženi. Danas sam puno mirnija - objašnjava Meryem.
Rođena je 12. kolovoza 1983. na sjeveru Njemačke, kao najmlađe od četvero djece Njemice Ursule i Turčina Huseina. Roditelji su joj se zaljubili na fakultetu. Na početku karijere, kad je imala 15 kilograma manje, Meryem je radila kao fotomodel, a onda joj se pružila prilika glumiti u nekoliko njemačkih televizijskih filmova i serija. Slobodno vrijeme (kojeg, kaže, ima sve manje) voli provoditi u prirodi. Po naravi je vrlo aktivna i obožava jahati i plivati. Velika strast joj je i košarka koju je trenirala u srednjoj školi. Voli plesati, a posebno su joj dragi hip-hop i standardni plesovi.
S 19 godina s prijateljicom je posjetila Dubai. Dobila je deset udaraca bičem jer je šetala u kupaćem kostimu.

- Mislila sam da me neće jako udarati, ali bilo je užasno. Nisam vjerovala što proživljavam, a muškarac koji je izvršavao ovu sumanutu kaznu smijao mi se u lice - opisala je kasnije glumica o kojoj se pisalo i da je lezbijka.

Nema komentara:

Objavi komentar